U parnici nedavno je izmijenjen, uključujući i pritužbe na ono što je bivši predsjednik Komisije za kockanje države Massachusetts (MGC), Stjepan Crosby je bio ugrožen zbog "dugogodišnje" prijateljstvo koju je imao sa jednim od vlasnika nekretnine stečene Wynn Resorts za novog kompleksa. To je izvijestio da je Лонес je dugogodišnji prijatelj Crosby, koji je vodio MGC u trenutku kupnje strategija igre black jack.
Također ga je optužio u primanju mita u vezi sa transakcijom strategija igre texas holdem poker. U tužbi, izričito navodi da su njih dvojica sastali su se u svibnju 2012. Wynne je kupio zemljište površine 36 hektara FBT Everett Realty, koja je rođena kao joint venture, u sastav koje ulazi Paul Лонес kao većinski vlasnik strategija za pobjedu casino rulet. Sterling je također tvrdi u svojoj tužbi da je gradonačelnik Эверетта Carlo ДеМария bio zainteresiran za prodaju imovine Винну i da je on unajmio "osuđenog kriminalca" kao konzultant za FBT, da se "očekuje se pad prihoda od transakcije placa mae gigabyte 1155 4 slots de memoria.
Tvrtka još uvijek sudjeluje u postupku pred na nekoliko načina zbog optužbi za seksualno uznemiravanja, protiv njezinih osnivača i bivšeg generalnog direktora Steve Винна, i bio je расследована Savjet za kontrolu igre savezne države Nevade, kao i MGC placa mae ddr4 4 slots. Boston projekt Винна je konstantna glavobolja za tvrtke, i put u naselju nije jasno placa mae nao reconhece slot de memoria.
MGC je završio svoju istragu, ali čeka da vidi kako stvari stoje u Nevadi, prije nego što možemo podnijeti svoju odluku cijena tecno wx4 pro u otvoru za kartice. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.