Trenutno liga zabranjuje svojim partnerima na prijenos prikazivati casino tijekom igara. Do 2020 troškovi kupci mogu ostvariti 17,7 milijardi dolara, u usporedbi s 3,7 milijardi dolara u ovoj godini, za sportsku industriju, fantasy, gdje navijači pridruže лигам, koje se sastoji od pojedinačnih timova sa stvarnim popisom igrača, i natječu se u dnevni natjecanjima za pravi novac. Industrija i vlasnici kockarnica nezadovoljni državnim ili lokalnim ograničenjima, koje ne dopuštaju da im ponudi sportsko klađenje i igre na sreću online najbolji koeficijenti za igre na sreću u Reno.
Global gaming sajam ove godine (G2E), najveća trgovačka izložba u industriji, koja je započela prošli tjedan u Las Vegasu, pun razgovora o fantastičnom sportu, poslu, koji raste eksponencijalno, ali akcije koje ostaje nedostižan za takve velikih igrača kao što je MGM Resorts International. Tim Wilmot je rekao: "NFL izložena izlagati kao лицемерная" i "Zastupnici počinju gledati na to i pitati zašto se to razlikuje?" najbolje igre na sreću dana. Generalni direktor Penn national Gaming Inc. U međuvremenu, sportska društva, kao što su FanDuel i DraftKings, koji nisu regulirani, slobodno mogu preplaviti televizijske mreže reklame na milijune dolara, tako da se spor nastavlja najbolja igra na sreću na Freemont street. Prošle godine četiri profesionalne lige, uključujući NFL, i NCAA uspješno tužio na Nj, kako bi se spriječilo državi legalizuje sportsko klađenje cijena telefona infinix u otvoru za kartice.

U vlasništvu je National football league, NFL.com nudi fantastične lige i razne srodne natjecanja na svojoj web stranici, ali oni su besplatne za sudjelovanje. Predsjednik i glavni izvršni direktor MGM Jim Муррен je rekao: "želio bih znati, kako ćemo taj problem riješiti na nacionalnoj razini", te da je "Sada vrlo dvosmisleno" cijena telefona infinix u otvoru za kartice lagos. U srpnju ulaganja u ukupnom iznosu od 575 milijuna dolara bili su privučeni konkurencijom i lideri industrije DraftKings i Фандуэлем od 21-og stoljeća Fox, KKR & Co.i Major league Baseball u pokušaju da privuče igrače na svoje dnevne igre u fantasy (DFS), koje se plaćaju milijune u gotovini nagrade cijena telefona infinix u otvoru za kartice nigerija.