Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. U siječnju ove godine The New York Times objavio je izvješće u kojem operator online sportskih kladionica Pinnacle Sports je rekao da je prestao kladiti na utakmicu mješovitih parova na Otvorenom prvenstvu Australije, na temelju neobično velikom broju ulozima neposredno prije početka utakmice vjerojatnost udara istog broja dvaput rulet.
Bivši izvršni direktor Betfair Scott Ferguson otišao korak dalje, optužujući Pinnacle Sport je u tome što je proizveden na svoj zahtjev kao "jeftini besplatno oglašavanje". Hype i разыгралась zbog rastućeg bijesa zbog toga što je australski operatori stopa ustranu zabrana online klađenja na sportske igre u Zemlji putem glasovne aplikacije za pametne telefone. Osam igrača navedenih u izvješću, trebali su sudjelovati na Otvorenom prvenstvu Australije 2016 godine šanse za pogodak crvene ili crne rulet. U utakmici, u pitanju su sudjelovali Lukasz Кубот i Andrea Хлавацкова, koji je spretno poslao Davida ms šanse za pogodak istog broja tri puta rulet.
Od tada je savezna vlada je najavila borbu s aplikacijama, zadržavajući zabrana online klađenja u igrama šanse za ulazak u sobi rulet. Пиннакл tvrdio da je većina ulozima na utakmicu, bili su na pobjedu Кубота i Клавацковой.
Izjave Пиннакла o nepravilnim krugovima zahtjev nisu bili podržani drugim букмекерскими uredima, koji je izvijestio da na Otvorenom prvenstvu Australije nije bilo nikakvih neželjenih stope broj telefona sajta mgm u Detroitu. marrero i Лару Арруабаррену u izravni set sa rezultatom 6-0 i 6-3 raspored turnira u poker sobi mgm. U ponedjeljak Jedinica kako bi osigurala integritet tenisa (TIU) odgovoriti na zahtjev za The Wall Street Journal u vezi istrage teniskim organ to pitanje broj telefona sajta mgm.