U tada porukama MEDIJIMA je navedeno da niti jedan od ukradenog novca nije bio vraćen i izvijestili da su, najvjerojatnije, ikada biti vraćen. U njemu se također navodi da je operater proveo odgovarajuće inspekcije za borbu protiv pranja novca automat vampires zagrljaj online.

Oni su rekordnih 7,8 milijuna funti (10 miliona dolara) u redu, da odredi 888 Holdings za ono što im je dozvoljeno 7000 ljudi, koji su se dobrovoljno zabranjen sebi pristup svojim računima pregled вампирского вейпа black Jack. Regulatorna tijela u velikoj Britaniji, kažnjen je Paddy Power Betfair (PPB) na 2,2 milijuna funti (2,9 milijuna dolara) nakon što operator nije mogao spriječiti dva klijentima igrati igre na sreću na "značajnu količinu" ukradenog novca na burzi kladionica Betfair. "Mi smo odgovorni za intervenciju, kada su naši klijenti pokazuju znakove problematičnih kockanje", rekao je generalni direktor PPB Peter Jackson tekućina za вампирского вейпа black jack liquid. "Svi ovi nedostaci proizlaze iz jednog jednostavnog načela: operatori moraju znati svog klijenta. Kazne protiv britanskih kockanje tvrtke porasla je za više od deset puta do 2017-sa 1,6 milijuna funti (2,1 milijuna dolara) u prethodnoj godini do 18 milijuna funti (24 milijuna dolara). "U posljednjih nekoliko godina mi smo uložili u opsežan program rada za jačanje naših resursa i sustava u području odgovorno kockanje i zaštita kupaca", - dodao je on. tekućina za вампирского вейпа blackjack e. Ali Komisija za kockanje velike Britanije (UKGC) potvrdio je u utorak da sredstva za dobrotvorne organizacije će biti nadoknađeni od fino PPB stope u texas holdem pokeru.
"U tih pet slučajeva naše intervencije nisu bile na snazi, i mi smo jako žao da se to dogodilo. Ostatak će biti usmjeren благотворительному fond problematičnih kockanje Gamble Aware.