Za razliku od SAD-a, za koje je trebalo orijentir odluka Vrhovnog suda da otvori vrata za klađenje na sport, promjena zakonodavstva u Kanadi bilo bi relativno jednostavno automat queen of the nile 2. "To je datoteka deset godina star, koji je potrebno uzeti u obzir". "Ravno kroz jarak će stope za pojedinačne sportove", rekao je Cassidy o Michiganu, prema "Windsor Star" automati deluxe "kraljica Nila".

Sindikat Cassidy predstavlja radnike casino Caesars Windsor i kaže da se kladiti na sportske igre na jednu utakmicu odmah će se stvoriti 150 novih radnih mjesta utor kraljica nila 2 besplatno. Proizvodili li oni kakav dojam na vlast onih na vlasti?Ministar Фриланд je уклончив.
David Cassidy, predsjednik lokalnog sindikata Unifor 444, sastao se s ministrom vanjskih poslova Kanade Кристией Фриланд na ovu temu na sastanku ovog tjedna. Trenutno канадцам dopušteno klađenje na sportske događaje kroz sponzorirane od strane vlade operatera, ali oni moraju biti klađenje ili stope na najmanje dvije utakmice. "Ponovno smo se našli iza sebe, što je samo Michigan će ići s ovim naprijed". "Čuo sam nešto zanimljivo kraljica Nila 2 utora. "Ja želim, da ste poslali poruku još jednom", rekao je Cassidy Фриленду, prema "Blackburn News" utor neverwinter najbolje čarolija za zaštitu.