Početkom ovog tjedna za Paddy Пауэра je sve izgledalo prilično veselo. Uspjeli su se probiti na brdo s pogledom na Celtic-Мэнор, mjesto ryder kupova u ovoj godini, i Paddy proglasio tost za pobjedu pintu Guinness i samo gutljaj Бейлиса što znači idiom poker lica.
Zatim jučer slijedi neizbježan raspis o tome da Vlasti skinut njegov znak, i sa svih strana na svoje planove obasuo uvrede. Vlasnik imanja "Celtic "sir Terry Matthews je nazvao Paddy Пауэра" подонком", a zatim nekoliko velikih školskih nasilnika su se zaposlili u lokalnim sustavom obrazovanja, tako da su se spustili sa svojim ucjenjivati i pokušali da sami nose znak da je, kako je navedeno, bio je daleko nije legalno. Oni sada imaju tri dana da se ukloni znak, i činjenica da nema šanse za to, da li će oni prekršiti zabranu, vrlo frustrirajuće, ako mene pitate.. besplatne slot igre majmun u banci. Iako Paddy, čini se, ne smeta previše je cijela ova situacija besplatne slot igre mustang money 2.

Ubrzo nakon izricanja sudske zabrane na stranici kakvih neslaganja oko toga gdje je znak može pojaviti sljedeći put besplatne slot igre novac bez depozita velika Britanija. Paddy je komentirao: "To je 500/1, da smo se našli u dvorištu tog čovjeka [sir Terry Мэтьюза], i 1000/1, da smo se našli na Mjesecu, međutim Olimpijske igre u Londonu postaju favorit 2/1" korisnički račun casino grosvenor je zaključana. Znao sam da si ti nas ne подведешь, Paddy!Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.