Uostalom, Iran je nedavno osvojio titule prvaka Azije ФИБА u 2007 i 2009 godina, tako da je tim zna što je potrebno za pobjedu na turniru, a u potonjem slučaju, pobijedio je Kina na putu do титулу kako pobijediti poker turniri sa niskim stopama.

Ako ste малазиец, stvarno ne očekujete, da vaš nacionalni tim će podići nekakav šum na turniru, zar ne?No, recimo da ste филиппинец, иранец ili čak иорданец, tada ćete sudjelovati u turniru, u uvjerenju da svoje momčadi ima priliku srušiti могущественную kineski tim, što izgledi tih naredbi puno ljepši što znači utor njemački. Sve tri ekipe nisu dovoljno dobri, da se odupre svojim azijskim susjedima, i sav utjecaj koji svaka od ove tri ekipe će imati na prvenstvo Azije ФИБА 2014 godine, definitivno će se odraziti na stopama 750/1 kao i za Bahrein, tako i za Hong kong, kao i na stopama 1000/1, podataka Maleziji što znači stisnuti u pokeru.

Stanovnici Centralne Azije najniže koeficijente 100/1, pa čak i ako to ne predstavlja prijetnju, vjerojatnost da će tim proći cijeli put do kraja - to nije ta stopa koju nam jednostavno za napraviti. No, čak i unatoč činjenici da su šanse Kina je tako mala u usporedbi s konkurencijom, ne spava s ostatkom momčadi koje će igrati na turniru.27-og prvenstvo Azije ФИБА - to nije akademski turnir za kineski što znači poker u nogometu. U međuvremenu, Japan (22/1), Katar (25/1) i kineski Taipei (50/1) imaju visoke koeficijente, koji su, po našem mišljenju, ne utječu na snazi svojih timova što znači orasi u pokeru. To također znači jednu stvar za igrače koji licitiraju: sada imate priliku staviti nešto novca na ono tko je, po vašem mišljenju, osvojiti turnir i da će uzeti jedno od prva tri mjesta na svjetskom Prvenstvu u košarci ФИБА sljedeće godine u Španjolskoj texas holdem poker app not online. Kao aktualni prvak, turnir prolazi kroz Kinu texas holdem poker apps for android.