To lažno oglašavanje", - zaključio je Бернал.. Ali jedan kritičar daljnje širenje kockanje kaže, da su oni nepravedno usmjerene na manjine.Šuma Бернал od 2008 godine je nacionalni direktor neprofitne organizacije "Zaustavite хищнические kockanje" se bavi ograničenje komercijalne kockanje best online poker sites in india. Sa sjedištem u Massachusettsu, tvrtka DraftKings je rekao da je 30 posto svog poslovanja u New Гэмпшире činili stanovnici Massachusettsa najbolji način da se pobijedi automata.
S komercijalnim kockanjem ili sportskim okladama to financijski zamjenu najbolji način da se pobijedi u slot igre u casinu. Predsjednik upravnog Odbora Plainville Brian Kelly je rekao da je neuspjeh Massachusettsa legalizirati sportsko klađenje-to "nije ništa kao što je gubitak za naše zajednice i naše države u pogledu prihoda i mogućnosti zapošljavanja". "U svojoj srži, komercijalne igre na sreću, lutrija i lokalne casino-to je velika prijevara.
"Ako sam izaći i kupiti komad pizze ili ću naručiti čašu vina, to je ono što ćete dobiti za uzvrat. Ma graniči s pet država najbolji način da se pobijedi u automatima.