Prema Daily Telegraphu, u izvješću "Делойта" "svi pjevaju, svi plešu" navodi da je 27% tekućih prihoda ostvarenih u velikoj Britaniji, nestati u "sivoj" ili na neregulirana tržištu, nije povezan s "Делойтом", ako će se naplaćivati porez na potrošnju u iznosu od 10% što je poker face na engleskom jeziku. Nove ponude će zahtijevati od tvrtki imati dozvolu Komisije za kockanje, koja im je komunicirati s britanskim kupcima.
Prema izvješću, promjene u britanskom poreznom sustavu u industriji online igre može imati dalekosežne posljedice za igrače zemlje što je poker face znači. Mi govorimo o tržištu, koji čine oko 18% od ukupnog prihoda od kockanja u velikoj Britaniji, što je 1,7 milijardi dolara, i sve to u jednoj od najcjenjenijih u svijetu načina licenciranja.

Malo čudi da su neke tvrtke preuzeo je posao s oružjem u rukama što je post-flop u pokeru. Međutim, "Deloitte"govori i o većem, jer su zabrinuti za potencijalni "negativnim utjecajem na ekonomiju u velikoj Britaniji, zbog smanjenja troškova industrije na njezin lanac opskrbe" kralj casino dio 1 lk21.