Bilo je puno obećanja oko ovog tima, направляющейся u trening kamp, 0-3 kasnije, sada glave roll blackjack je kada je trgovac подсматривает. Ali s druge strane, Mike Johnson-to nije Mike Марц, i Mike Johnson nije bio glavni organizator najvećeg showa na teren.

Ako Mike Johnson će biti u mogućnosti organizirati napad 49ers, smatramo da je potencijalno moćno djelo. Stanovnici San Francisco 49 godina igrali blaži nego što većina ljudi, koji žive u području zaljeva, ako ne znate, to je meka tkanina za terry.Što je još gore, cijela operacija izgleda tako, kao da ih trebao bi se točnije nazvati "Disneyland 49ерс".
Igra "Trči" s Frankom Gore je dobra, a Vernon Davis i Michael Крэбтри su potencijalni prekršiteljima pravila, barem što ste očekivali, da Johnson nastupit će s nekim prijedlozima za početak to je zločin, a to može značiti da su kladionice će prilagoditi svoje namazi. Potkošulja dolazi iz nekog drugog vremena, kada su nogometaši, koje se mogu накричать, vrište u MEDIJIMA, a oni su odgovorili. On je točno više nikoga ne impresionira. Vi čak ne možete ocijenili ovu igru QB Alex Smith, jer u svojoj liniji napada više rupa nego švicarski sir blackjack je kada trgovac prestane. U Chicagu zbog promjene koordinatori ofenzivu na Mike Марца ovaj tim izgleda kao da može pobjeći, a Jay Cutler ne izgleda kao lijenčina. Sada u ligi previše доконкурсников, koji zarađuju više novca nego što glavni trener i teško je zamisliti da локерум купится na takav identitet, kao Синглетари što je poker face na engleskom jeziku.

Navijači 49ers se nadaju da će biti u mogućnosti dovesti ovaj tim u red što je poker face znači.