Poštovani kupci, ovaj Platni otpremnica nije dostupna zbog uredbi Vlade o obustavi sobu za Plaćanje režijskih stope. SportPesa također uvjeravali kupaca i zainteresirane strane da će se "osporava te akcije", i izrazio nadu na "rješenje ovog pitanja vrlo uskoro" online slots real money payout. Огуда je rekao da je kenijski nogomet "je na rubu beskrajnog sukoba" između industrije i vlade online slots real money pa. SportPesa je inzistirao na tome da je ona "potpuno odgovara svim poreznim i pravnim zahtjevima", i upozorio da je njegova podrška lokalnih sportskih i društvenih grupa "trenutno je izložena u ozbiljan rizik rezultat je mjera koje je BCLB". SportPesa kasnije je nastavila svoj sponzorski aktivnosti, kada je vlada smanjila je stopu na 15% online slots real money no deposit canada.

Prema izvješćima kenijski MEDIJI, Safaricom već blokirao uplate nekim operatorima stope, jer klijenti su vodeći na tržištu operatora stope SportPesa su izvijestili da pokušava poslati novac tvrtke su doveli do sljedeće obavijesti: "Ne mogu online slots real money no deposit bonus usa. U srijedu, vlada je naredila vodeći telekom operatora zemlje, koje također nude uspješan sustava mobilnog plaćanja, povući sobe za plaćanje računa i SMS – kodovi za 27 operatora, licence koje nisu produžen 1 linearni prorezom difuzor titus 1.
Vlada tvrdi da žrtve operatori koji imaju nepodmirene obveze za poreze – izjava koja operateri žestoko osporavaju, – ili bilo koja druga kršenje njihovih zahtjevima licenciranja. U četvrtak Ministarstvo unutrašnjih poslova Kenije uputila pismo nacionalnim telekomunikacijskim tvrtkama, u kojem se navodi da je rezultat nedavne suspenzije licence brojnih zahtjev operatora telekomunikacijske tvrtke moraju su "omogućili igračima pojedinih tvrtki prikazati bilo koji način koji su mogli napraviti" do ponoći u petak (12) linearni prorezom strop диффузоры titus. Igračima Keniji je naređeno da povuče novac iz svoje online račune do ponoći u petak ili pozdraviti sa svojim novčanim sredstvima. Molimo, kontaktirajte vaše online tvrtke".