rujna 2014, London, velika Britanija (Press release)– Affiliate konferencija u Barceloni (BAC), ponovno će se vratiti u katalonski grad 23-26 listopada 2014.

BarcelonaAffiliateConference.com.Партнеры i od brokera koji su uključeni besplatno kao napunite cijele poker stolom. To je jedinstveno mjesto u Europi po utjecaju i originalnosti arhitekture, svestranost konferencijske dvorane i sobe bez stupova, kao i odličnu korištenje toplog prirodnog mediteranskog svijeta pozivanje 1 prijatelja u zynga poker.
Affiliate konferencija u Barceloni i Izložba Financijskim partnerima održat će se u Barceloni International conference centru 23-26 listopada 2014. "Izuzetno smo uzbuđeni što pokazuje narasla do te mjere da moramo prenijeti mjesto", rekla je Shauna Odonnell, voditelj poslovanja za игорному poslovanju. U okviru događaja 2014 godine će se održati izložba Financijskim partnerima (FPE), koja će se održati u suradnji s Partnerskom konferenciju u Barceloni u Međunarodnom konferencijskom centru Barcelone da se podići u pokeru разгадка кроссворда. "Uspjeh partner konferenciji u Barceloni zbog stalnom podrškom koju smo dobili od naših izlagača, sponzora, sudionika i predavača, i nadamo se, da će baš drago da taj korak i novim mogućnostima, koje će biti dostupne, kao i mi", nastavio Odonnell što vam je potrebno za pljačku kockarnice s dijamantima. Međunarodni konferencijski centar Barcelone ima izvrsne mogućnosti za organizaciju velikih događaja s globalnim dosegom, što ga čini idealnim mjestom za održavanje BAC što vam je potrebno za pljačku casina. Prošle godine, događaj je imao veliki uspjeh, a u njemu je sudjelovalo više od 2200 ljudi – najveći događaj u Barceloni na današnji dan. Organizatori konferencije, grana iGB, najavio je da konferencija će se premjestiti na novo mjesto u 2014-Međunarodni konferencijski centar Barcelone što trebate znati o automatima.

Detaljnije informacije o događajima se mogu naći na www povijest naselja kockarnice u Atlantic City.