Ranije ovog tjedna britanska bookmaker William Hill objavio slične izjave, najavljujući svoj izlaz iz Portugala, informirajući partnere da "sigurna sam da ćemo imati priliku da rade zajedno u budućnosti". U pismu upozorili da "svi marketinški materijal (banneri, linkovi itd.) i marketinške napore mora odmah prestati".

Portugal planira da nametne odgovarajuće oporezuju prihodi od online pokera i casina po stopi od 15% do 30% u zavisnosti od godišnjeg prihoda za svakog operatora gdje automat gold. Ovaj tjedan tima partnera PokerStars разослала e-mailove svojim portugalske partnerima, govoreći im da je affiliate program Stars "više neće biti igrača iz Portugala do daljnjega". Britanski operater 3D-online-poker PKR ne dijele taj optimizam, отозвав svoju uslugu za pravi novac iz Portugala, bez planova za povratak gdje je besplatni automat gold.

Istraživanje PricewaterhouseCooper предсказало, da kaznene porezni plan dovesti do toga da 80% novih licenciranih operatora napuste tržište nakon prve godine. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Portugal se nalazi u procesu implementacije svog novog načina on-line kockanje, koji je stupio na snagu u ponedjeljak, 29 gdje se nalazi automat gold download. lipnja gdje se nalazi casino "zlatni grumen zlata u Michiganu.