U londonskom klubu "Hurlingham" 20. lipnja održat će se svečanost dodjele nagrada EGR B2B Awards 2018 tijekom svečanosti u crnu kravatu, već je najavio nekoliko nominacija za nagradu ovdje nema dovoljno mjesta.

Play'n GO, švedski ponuđač automata, nedavno je najavio da su nominirani u ukupno sedam nagrada na manifestaciji ove godine, što je rekordan broj!Dodjela nagrada slavi postizanje dobavljača i pružatelja igara u industriji igara na sreću i kladionica diljem svijeta, u on-line i na kopnu slot sektorima. Play'n GO je bio nominiran u sljedećih sedam kategorija: - Osnivač i generalni direktor Play'n GO Johan Тернквист osvrnuo na nominaciju za nagradu u nedavnom priopćenju, rekavši: "Za nas je velika čast što Play'n GO je bio nominiran u isto toliko kategorija ove godine, i mi je drago da se tako dobro podnosi dostupnih u sustavu.

"Ovo je dokaz o svim tim naporan rad, koju naš tim je učinio tijekom prošle godine i vrlo sam ponosan na naše uspjehe da se zadovolje. Bilo bi super dobiti još nekoliko nagrada nakon briljantnog početka 2018" evo moje povoljne vremenske intervale. Objava nominacija dogodio se svega nekoliko tjedana nakon što je Play'n Go objavio je svoje posljednje djelo-automat Baker's Treat njeno ime je zapisano krvlju s ravnodušan lice. Novi online slot ima pet valjaka i uključuje šarene kuhinjskog teme s najboljim пекарями, koji pomažu igračima da uživaju u ukusnim poslasticama i velikim dobicima! giochi online gratis slot da bar.