ASA je zadovoljan tužbu nakon što je otkrio da je web-lokacija krši pravila 3.1 Šifra (Izdanje) (Вводящая u zabludu reklame), 3.7 (Obrazloženje), 8.2 i 8.20 (Unapređenje prodaje).

Oni su tvrdili da kada se govori igračima da će osvojiti novac ili nagrade, onda je to ono što je on trebao dobiti savjeti za броску kostiju u kosti. Prikaz detalja." Podnositelj zahtjeva, koji je proveo svoju novogodišnju večer, pokušavajući osvojiti gotovinu i nagrade, umjesto da se osvaja, kao i svi ostali, prkosio iskrenosti dionice naučiti da nitko nije dobio nikakva novca ili nagrade, a umjesto toga pobjednici su primili samo nagrade u naočalama radosti. Ovaj, naizgled, valjanje oblutak to je to osjeti neki otpor, jer ASA objavit će o planovima za kompletan pregled pravila i propisa oglašavanje kockanje u velikoj Britaniji savjeti za pai gow poker.
Pregled obavlja se u vrijeme kada DKP je visoko preporučeno djelovati nakon što se Štićenik zajednice baraž pritužbi na učestalost terminala za klađenje s fiksnim koeficijentima (FOBTS) i njihov utjecaj na one koje smatra da su "ranjivi' u zajednici kockanje. U pismu daje opis posla (ToR), njihov pregled u skladu s propisima kockanje u okviru Promotivnih kodova velikoj Britaniji savjeti za fotografiranje щелевых kanjona. prosinca...
godine. To će se postići kroz razmatranje rješenja ASA na pritužbe na oglašavanje kockanje, s naglaskom na oglašavanje, koji iskorištavaju djecu, mladih ili drugih ranjivih osoba, oglašavanju, koja povezuje kockanje sa соблазнением, seksi uspjehom ili povećanjem privlačnosti, ali i zajedničkim pitanjima društvene odgovornosti.

Pregled ASA će biti prvi takve vrste od tada, kao što su zakoni o oglašavanju kockanje su promjene još 2007 što je potpuna u pokeru.