Malaysia Genting rekao da se prijavi za spas carstva u SAD-u iznosu do 20 milijuna dolara ranč black jack pizza highlands.
U petak, tvrtka je objavila da je spremna potpisati sporazum po kojem će dati 20 milijuna dolara u "povlaštene dionice serije L" op slot zitten van knie. Financiranje će povećati kapital Empire Resorts i osigurati njegovu provedbu duga nakon što je pogođen od pandemije Covid-19 opbouw tekst inleiding midden slot. Empire Resorts upravlja "Naselja Svijeta Кэтскилл" u New Yorku, site je bio zatvoren od ožujka 2020 godine i bio je otvoren za javnost samo u rujnu iste godine.

Malaysia Genting podržalo je naselje u vrijeme tih ograničenja, ulaže 40 milijuna dolara u ožujku 2020 godine, nakon čega je u rujnu je napravljen za infuziju u iznosu od 150 milijuna dolara. Najnovija ulaganja također mogu učiniti Malaysia Genting većinski dioničar opa casino el шатби meni.
Trenutno malezijske tvrtke pripada 49% udjela, dok je Кьен Хуатан posjeduje 51%. Novi posao može dovesti do toga da ona najaviti 58% naselja Carstva do 2030. godine, kada su obje tvrtke će biti u mogućnosti pretvoriti izdanih dionica u redovne dionice savjeti za strategije poker turnira. Genting Malezija je rekao: "Predložena dokapitalizaciju će Carstvo imati sredstva za ispunjavanje svojih financijskih uvjeta za završetak kratkoročni plan refinance"Injection također će Maleziji nastaviti pružati svoje pozicije za sudjelovanje u projektima i budućnosti rastu Carstva, posebno u vezi s mogućnošću okruga Orange i potencijalnim proširenje mogućnosti za klađenje na sport u državi New York". savjeti za броску kostiju u kosti.