"Mehanika sandučića Star Wars Battlefront II nije igra na sreću u igri", navodi se u priopćenju 1105 blackjack way murfreesboro Tennessee.

Dan prije toga, kako je igra postala dostupna, EA je najavio da će oni ukloniti daleko i mogućnost kupovine "kristali", igra valute na koju igrači mogu kupiti za pravi novac, a zatim koristiti za kupnju randomiziranih sandučića s plijenom 1113 blackjack way murfreesboro Tennessee 37129. Prošlog mjeseca je član parlamenta velike Britanije je počeo da istražuje ovu temu, slanjem dva pitanja državnog službenika, da biste saznali imate li kakve planove za zaštitu djece i ugroženih odraslih od kockanja, slične funkcije u igrama 1113 blackjack way murfreesboro.

Kutije i dalje će se pojaviti u igri, ali ih možete otključati samo u procesu igre Tn. "Čuli smo zabrinutost zbog mogućeg davanja igračima nepoštena prednost uvijek morate dijeliti asova u blackjack. U izjavi za GameSpot tvrtka je branio ovu praksu i objasnila zašto oni vjeruju da je mehanika ih čekala igre ne bi trebalo biti regulirano, kako u igrama u casino. Igrači se također mogu zaraditi kutije, igrajući igru i bez trošenja nema novca općenito.