Posljedice napad, doveli su do toga da je šest viši službenici policijske postaje Huai Hwan su prevedene na neaktivne post kada je u коуине će biti dostupna mjesta za 18+. Tijekom proteklog vikenda policija Tajlanda uhitila sedmero južnokorejski muškaraca, optuženih obavljanje nezakonite operacije na online oklade na sport u dvije susjedne građevine u luksuznom tower Bangkok kada se otvara casino soboba. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kada netko čini sve u poker. Među određenim bili su general-bojnik policije, njegov zamjenik i šef odeljenja poker stol.

Policija je izvijestila da je prsten je djelovao oko tri godine, često mijenja svoju lokaciju, da bi se izbjeglo otkrivanje войлочные tkiva Joan. Ranije ove godine je još jedna operacija za on-line kockanje pod vodstvom Južne Koreje u Bangkoku bio je zatvoren u pozadini tvrdnje o tome da je najmanje desetak policajaca davali mito iz ringa, da se pogledati u drugu stranu.Южнокорейцы pokazuju posebnu poduzeća, kada je riječ o izradi web stranice za online kockanje u drugim zemljama. Još jedna grupa южнокорейцев emigracije je uhvaćena lansiranje stranice on-line klađenje na sport, orijentirani na svojim sunarodnjacima u domovini poker stol filc linije zahtjev.
Navodno, policija je primila наводку od nekoga u zgradi, koji je primijetio da u ovom apartmanu je bio pun stranaca, koje su, čini se, ne tako često, izašao na ulicu poker stol za iznajmljivanje Brisbane. U posljednjih nekoliko godina na Filipinima je разорено nekoliko kladionice, a u ovoj godini već su zatvorene južnokorejski kladionice u Vijetnamu i Makao.

U porukama tajlandski MEDIJI, kaže da je prsten генерировало od 30 milijuna do 90 milijuna Bt (od 900 tisuća do 2,7 milijuna dolara) u mjesec dana od igrača u Južnoj Koreji, iako je nejasno je li taj iznos je rezultat klađenja ili dobit.Семерым poprsje optužen za ilegalno kockanje na Internetu, nezakonitog ulaska u zemlju i rad bez odgovarajuće dozvole.