Scherer je podsjetio zastupnicima da se "ništa ne sprječava osobu učiniti sportsku ponudu u konobi, koristeći svoj pametni telefon" mjesta s bonus za prijavu. Komisija za kockanje Nevada je prvobitno odobrio dozvolu na dvije godine, da se predstavnici industrije mogu vagati pravila i pravila sportske knjige automati za pravi novac online.

Golden Gaming posjeduje pubovima PT, konobama PT's Gold i Sierra Gold. Pratite @sierotyfeatures na Twitteru. automati sa napuniti račune za telefon.
William Hill upravlja mrežom u 82 mjestima s ograničenim pristupom u Nevadi. "Naš bruto prihod (od kioska) prošle godine iznosio je 600 000 dolara", rekao je Asher. Razvijen u okviru joint venture tvrtke VirtGame, medijskih poduzeća i United Coin, bankomati, slično kao i na bankomatima, omogućuje korisnicima kladiti, sve dok su imali novac na računu. "Mi ne pokušavamo ograničiti tržišno natjecanje; mi pokušavamo odrediti", rekao je on automati s aplikacijom za pravi novac. William Hill i Cantor Gaming nude kioske za klađenje na sport u kafićima i konobama u Nevadi besplatni okretaji grand casino eagle.