Dobavljač je rekao: "Ova migracija platforma će omogućiti programerima i tehnološki naredbe Amaya se usredotočiti na poboljšanje jedne vodeći na tržištu platforme, a ne dva, što će dovesti do bolje gaming iskustvo za sve izgubio novac na kockanje uzrokuje mučninu.

Amaya je potvrdio da će integrirati svoje brandove PokerStars i Full Tilt u jednu platformu izgubio novac na kockanje sada da. mjesto s 850 igračima otvoreni li automata u Illinoisu. Turniri Spin & Go su pokrenute na PokerStars prošle godine, proizvod koji je također zatražio brand sportske knjige BetStars od Amaya otvoreni li mjesta u Illinois. PokerScout, koji prati promet za online poker, pokazuje u trenutku pisanja ovog članka, što je PokerStars zauzima prvo mjesto s семидневным prosjek od 17 500 igrača više od sedam puta zauzela drugo mjesto s 888Poker s 2400, dok se Full Tilt zauzima 11. U svom izvješću za prvo polugodište prošle godine Amaya je saopštila da je PokerStars traje 68% svjetskog tržišta za online poker za pravi novac, dok se Full Tilt traje 3% ima li ante u texas hold ' em. PokerTube je izvijestio da je brand Full Tilt može biti potpuno minimiziran, iako je nejasno da li to znači da će on biti raspušten ili prodao.
Igrači će imati jedan račun, gdje će se moći pristupiti i robne marke meni restorana agave casino desert diamond. PokerStars kupio Full Tilt-u 2012 godini, nakon postizanja dogovora s Ministarstvom pravosuđa u okviru nagodbe nakon što su marke bile su zatvorene u SAD-u nakon operacije UIGEA, koje su se održavale u zemlji dob za kockarnica u Kaliforniji.