Britanska stranica objavio listu deset najpoznatijih ludi kladionica za cijelu priču, i koji bi se trebao pojaviti na trećem mjestu, ne netko drugi, kao što je i sam osnivač branda Bodog Calvin Eyre. Popis uglavnom ispunjen stopama, koje nisu isplaćene, uključujući 2 milijuna dolara Phil Ivey na super bowl, dok je stopa Calvin je, naravno, bio uspješan nakon što je on uložio 10 000 dolara u Bodog 1994 toster rowlett rutland s 4 utora. godine i dobio od toga, značajnu dobit toster s 2 utora rowlett rutland.

Sjećate toga čovjeka, koji je uvijek bio uvjeren, da se ništa neće dogoditi, ako ćete raditi nešto nije u redu, na primjer, velike grupe. Izgleda da to ne radi u Kini, pa, konkretno, u hong Kongu noćni klub rox casino cypress bayou. Jedan bankar je već doživio bijes vlasti krajem prošlog mjeseca, a sada je najnovija igra koja je ikada rađena u гонконгском poker-house, postao je žrtva zakona, jer 176 igrača bili su uhićeni toster rowlett rutland 2 слотовый bijela. Svi su pušteni pod hipoteku, ali možda postoji pretpostavka da policija malo previše slobodnog vremena?U stvari, možda, oni nisu ispunili kvote za uhićenje prošli mjesec i sada je potpuno i istinski наверстывают nadoknaditi škotski viski black jack пресио.
Dati savjet гонконгцам?Idite na Internet, oni neće moći da vas tamo pronaći i možete otići na web stranicu iz bilo kojeg broja zemalja..