Isto se dogodilo u Sands Macao, gdje je masa porasla za 43%, dok je VIP pala na 15,7% demo-utor prase riches megaways. Prilagođena dobit porasla je za 26,8% na 1,48 milijardi dolara, a dobit je premašila 776,2 milijuna dolara, ili 95 centi po dionici (97 centi isključujući jednokratne stavke), što je ujedno i novi rekord kompanije.Šef Сэндса Sheldon Адельсон "Ura, dividende' приписал jak manifestacija sklonosti azije "izazivati sreću", što, prema njegovim riječima, događa se "od dana Konfucije" (čovjek 81-godišnji Адельсон zanemario odrediti da on nikada nije sreo).
Dobrim vremenima dozvoljeno Сэндсу otkupiti dioničara oko 810 milijuna dolara redovnih dionica tijekom tromjesečja, ali Адельсон pokazao povjerenje, koju on ima u zlatnoj budućnosti Сэндса, uz napomenu da za osam godina nije prodao nijednu od svojih dionica Sands baixar o poker brasil no celular. U Sands, koji upravlja kasino u Makau, Singapuru, Las Vegas i Pennsylvaniji, prihod od prodaje porastao je za 21,4% na rekordnih 4,01 milijardi dolara za prva tri mjeseca 2014 baixar o jogo halloween slot.

U međuvremenu, Four Seasons hotel je izvijestio o rastu mase za više od 218%, dok je volumen VIP pao na 3%. Isto je u Sands Cotai, gdje je masa narasla je na 74% u usporedbi s porastom VIP 40,6%. Dobitak za masivni stol Sands porastao je za 54,2% do 1,34 milijarde dolara, još jedan rekord iznos i 40% više dobiti na zajedničkom tržištu Makao baixar poker star dinheiro real. Broj automata također pao za 4,4%. MASOVNO UDARAC nogom u STRAŽNJICU U MAKAO, Kina, bio je (kao i uvijek) zvjezdanim izvođač u portfelju LVS, govoreći o prihodima u 2,7 milijardi dolara (+35%). Masivni pad stolova je također pao na 3%, dok je broj mjesta porasla je za 9,5% do 3 milijarde dolara baixar livro de em poker portugues gratis.