Dream11, najveći operator svakodnevno fantasy-sport (DFS) u Indiji, bio je proglašen kao službeni partner Indijske Premijer lige (IPL).Четырехлетнее ekskluzivno partnerstvo između Dream11 i Vijeće o kontroli крикетом u Indiji (BCCI) počinje na početku sezone 2019 godine (23 chaussure a rulet fille pas cher.

ožujka) ture kroz kanjon mjesta antilope od šefa цоси. U okviru transakcije brand Dream11 će se integrirati u različite točke na utakmicama IPL, a operater će upravljati lige fantasy IPL.- Osnivač i generalni direktor Dream11, Харш Джайн, rekao je: "Dream11 duboko je integriran s IPL, koji bi trebao narasti na 1,4 milijarde pojavljivanja na televiziji i 200 milijuna online gledatelja u 2018, postići naš cilj povećanje broja korisnika sa 51 milijuna do 100 milijuna 2019 godine" ture kroz kanjon mjesta antilope od šefa цоси page.
Dream11 već je službeni sportski partner u području fantasy nekoliko savjeta i liga, uključujući i Međunarodnog vijeća za kriket (ICC), Liga Pro Кабадди (PKL), Indijska Суперлиги (ISL), National basketball association (NBA), Latinskim Premier lige (CPL), Međunarodne federacije hokeja (FIH) i Big Bash League (BBL) ture kroz kanjon mjesta antilope od šefa цоси stranica az 86040. U priopćenju BCCI je dodao: "on-Line publika IPL raste svake godine, a za nas je važno komunicirati s fanovima na digitalnim platformama". kako doći na automatima bet365.