Australska agencija Associated Press navodi nezavisni senator David Лейонхьельма, poznati branitelj kockanje industriji, koji je rekao da je prijedlog zakona je čist i jednostavan протекционизмом 711 west casino road Everett Wa. Odredbe zakona stupiti na snagu šest mjeseci, ali generalni direktor Lottoland Australia Grotlo Brill održao prkosna izjavu u kojoj je rekao da je tvrtka "ovdje ostati" ponton protiv blackjack rub kuće. Konačno, glasnogovornik je istaknuo da kazneni zakon u Njemačkoj predviđa kazne za sudjelovanje u ilegalnih kockarnica, ali ne postoji takva odredba za sudjelovanje u ilegalne lutrije, posljednja definicija, koja Lottoland nikada nije bio uključen u smislu vlastitog poslovanja razmišljao nad odgovor кроссворда u pokeru.

Sportsko klađenje online легальны u Njemačkoj, ali i drugi oblici kockanja su još uvijek zapeli u blatu regulacije zemlje. Glasnogovornik je dodao da "čak i ako je lutrija utvrdi da su nezakonite prema njemačkom zakonu, sudjelovanje u takvoj lutriji nikada nije ilegalno" разгадал križaljku u pokeru.
Iako je protiv pojedinih igrača rijetko uzbuđuju kaznenim predmetima o ilegalno kockanje, to se može dogoditi u prijevodu značajnih iznosa pont elevateur voiture sur roulette.