Hruščov je rekao приходящему premijera, da, ako se utvrdi da je u složenom političkom položaju, on mora otvoriti prvu omotnicu. Ako/kada je opet pasti u nevolju, on mora otvoriti drugi kao što je ruka poker.

Možda, višejezično opcija, u kojoj se riječ " ne "slučajno zamijenjen "ne", " ne " ili "ne". U više provjerljivih promjenama Lock prešao iz formule rake s distribuciju na način mjereno doprinosa, a da pritom zadrže svoju ponudu рейкбеке u iznosu od 36%. S prstom pseudo-prijezir, sada izravno usmjereni na Revoluciju, kod generalnog direktora Lock Jennifer Larson u ladici je ostalo samo jedno pismo (možda zato što Lock nema dovoljno novca da se kladiti na to napraviti) kako naučiti poker. Sve sunčane naočale, ulaznice za turnire i slično će biti premještena na novu platformu, kako bi se osiguralo mogućnost povratka u budućnosti.Što se tiče toga, mijenja li se išta od toga, činjenica da su neki igrači Lock još uvijek očekuju zahtjeva za isplatu od 2012 biti najbolji. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kao što je to stubište u pokeru. Novi softver Lock, navodno je rezultat toga što jednostranog tim je stvorio nešto od nule, ali u toku implementacije @PokerAddict John Мехаффи krenuo pitanje, nije usadio li netko logo za zaključavanje na starom Poker.com softver. Ove korake je napravio za manje od godinu i pol nakon toga, kako je Lok je napustio igru Spajanje mreža za Cake Poker, koji je kasnije održao rebranding, koristeći pseudonim Revolution.

Online poker tim cum Ponzi scheme Lock Poker je napustila igru mreža Revolution, перезапустившись na zasebne softverske platforme, pod nazivom Lock Poker 2.0 poznata poker igra na otvorenom u readingu. U to vrijeme, kako je govorio, da je Lok kupio mreža izravno, ali je kasnije Lok je negirao da je ikada završio apsorpciju pomak, koji je dobro сочетался s литанией pritužbi igrača zbog spore i неуплат, koji su postali kolosalna šala za sve, od koga zapravo i nema novca na web stranici poznata igra kanjona u američkoj saveznoj državi Utah.