Udio баккары na masovno tržište u ukupnoj prihoda od igara pala do 31,3% na 36,1% u 2. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.

Za usporedbu, ukupni prihod od igara na masovno tržište (uključujući automata) dosljedno je pala za 2,6%, ali je narasla za 8,1% na godišnjoj razini na 27 milijardi eura. Tržište VIP-kockanje u Makao, nastavio svoj preporod u drugom tromjesečju 2017. Broj automata, rade na kraju tromjesečja, porasla je na 1,2% do 16 204. Od tog iznosa, baccarat masovno tržište zaradio 19,7 milijardi funti, što je za 5,7% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine kako mogu promijeniti svoje ime u zynga poker.
Ovog proljeća zastupnici Makao je promijenio kurs i rekao da za sastanke za pušače mogu ostati koliko koštaju žetona za rulet. Iduće godine zdravstveni Ured Makao je najavio da namjerava postupno povući iz salona za pušače u korist potpune zabrane pušenja u svim javnim prostorima koliko koštaju automata.
godine, ali je porastao na dojmljivih 34,8% u odnosu na 26,6 milijardi dolara za četvrtinu 2 2016 godine koliko su sobe u casino winstar u Oklahomi. Prihodi od automata je slijedio sličnu putanju, dosljedno pada za gotovo 5% i biti uvećani za 17,2% na godišnjoj razini do 3,1 milijardi dolara.