Ozbiljno, ostavka ovog klauna, boreći se s kockanjem, ne mogu doći dovoljno brzo.Клоунада - to je ono što je premijer Silvio Berlusconi zna što je ispravno učiniti san obitelji casino Bitti. Ubrzo nakon toga Horn je pripremio AB258, uz povoljan za PokerStars внутригосударственное zakon o online pokeru, upisana u posljednjih mjesec dana utor za koje služi.

Govoreći u Senatu, Kobilica je rekao da je davanje pobačaja iznosi "više od 90% onoga što čini Planirana родительство" vrijednost otvora u informatica. U petak, podijelom nagrade studentima koledža u Rimu, Berlusconi je izdvojio dvije mlade plavuše, nazivajući ih "kao izvanredan", da on "smatra se nude pozvati vas na" bunge-bunge"" vrijednost slot machines.

U petak Kobilica pokušao "Planirana родительство", agencija za seksualno zdravlje, koje socijalni konzervativci se nadali uskratiti financiranje u borbi za državni proračun black jack avec vrai argent. Kobilica je odigrao važnu ulogu u omogućavanju prolaska UIGEA u 2006, i on voli poistovjetiti igre na sreću na Internetu na крэку i upozoriti da je kockanje dovode do "moguće ovisnosti, pak, privrede, kriminala i samoubojstva" black jack auto slatki sjeme.