Većinom glasova 43% smatra da je Kalifornija će postati prva država koja će regulirati kockanje na Internetu. Kalifornija продвигала SB 40, ali upoznala na otpor od strane Kalifornijskog stado poslovnog saveza rulet de meuble leroy merlin.

Ni jedna druga država nije dobila nikakve glasova. Popularno mišljenje u gaming industriji, čini se, leži u tome da je otvaranje legalna i regulirana tržišta on-Line kockanje u Sjedinjenim američkim Državama je samo pitanje vremena. Iowa je dobilo 11% glasova, jer u ovoj državi zabilježen je neko kretanje u smjeru online kockanje, očito, naši birači nisu bili impresionirani napretkom rulet de mesure de distance. Florida ima svoj zakon, koji oni pokušavaju promovirati, zakon ima двухпартийную podršku i bio je podržan od strane predstavnika Senata od demokrata Joseph Abruzzo i senatorom-republikanski Miguel Диасом de la Портильей texas poker igra na ploči.
Gdje je tu neko odvajanje, to je pitanje o tome kako, kada i gdje će početi legalizacija on-line kockanje igra poker cijena. Mi smo postavili pitanje: "Tko će biti prvi regulirati online kockanje u SAD-u?" Evo rezultata. Ako bi ta anketa je provedena prije nekoliko tjedana, prije nego što je guverner Christie je stavio veto na zakon o igrama na Internetu, država Garden, možda bi bio favorit igra na casino rulet.

Kalifornija-popularan izbor, i ne bez razloga. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра možete li podijeliti 3 asa u blackjack.