Glavni ured tvrtke u velikoj Britaniji će biti u Хаммерсмите, London. Paddy Power Betfair je obavijestio sve zaposlenike o svojim planovima za e-mail u ponedjeljak, pozivajući se четырехнедельную plaćanje za svaku godinu staža plus svoje zakonsko pravo na otkaz za one čije usluge više nisu potrebne u kojem od sljedećih država dozvoljeno kockanje u kasinu.
Ukupan broj zaposlenika grupe je 7200 ljudi, a operator želi otpustiti 650 od njih, da bi se uštedjeti oko 50 milijuna funti (62 milijuna eura) godišnje. Treba naglasiti da rukovodstvo i nije bio пощажено; u posljednjih mjesec dana Gev Thompson, direktor marketinga, napustio momčad zajedno sa Andy Макку, koji je bio glavni operativni direktor. To će se postići smanjenjem 300 irski radnih mjesta i dodatnih 350 britanskih tablica rulet najčešći sobe. Nažalost, situacija mnogo gora za one koji traje pravne, financijske i kadrovske pozicije, kao i stručnjaka u oblasti tehnologije, rizika i trgovine sobe i boju stolova za rulet.

Sada, kada spajanja Paddy Power i Betfair vrijednosti od 10 milijardi eura, završena je i tvrtka imala dovoljno vremena za obavljanje izračuna, novi pothvat, Paddy Power Betfair, najavio da planira smanjiti za oko 10% svoje radne snage. Očekuje se da završi selidba u augustu, kada je grupa također objaviti svoj prvi privremeni rezultati. koeficijenti i isplate na površini рулеточном. Ostali zaposlenici, prema раскрытому planu, bit će objavljene u pojedinim uredima tablica rulet minimalne i maksimalne oklade. Stoga je ured Betfair u Рингсенде, Dublin, će biti prebačen u sjedište Paddy Пауэра u Клонске. Osim toga, grupa je objasnila da su mogućnosti za preraspodjelu će biti ograničena, i istakao da je položi-off osoblje, vjerojatno će brzo dobiti novi posao, jer njihove vještine su u potražnji.