Nakon obustave prethodne transakcije zbog spora s originalnim izvođač Upravljanje prometne infrastrukture возобновило natječaj za sklapanje ugovora za izgradnju Jednostavno brze tranzitne depo za Cotai. Prema izvještaju televizijske i broadcasting company Teledifusao De Macau, vlada Makao platila oko 10,64 milijuna kuna. SAD je otkazano prethodnog ugovora na infrastrukturni projekt, dok je nadograđena vrijednost završena depo trenutno se udvostručio i iznosio je oko 125,19 milijuna kuna.

SAD-u otključavanje utora prigraničja 3 relic. Ovaj put snage su izjavili da namjeravaju poduzeti niz mjera za praćenje napretka implementacije зашедшего u zastoja projekta, uključujući i ciljeva izgradnje i mehanizme kažnjavanja. "Postoje različite faze, i tu je vrijeme kazne", rekao je Ho Чхон Kay iz Upravljanja prometne infrastrukture вещателю sirena prigraničja 3 najbolja u otvoru za kartice.
"Za svaku fazu roku kazna će se razlikovati ovisno o ozbiljnosti kašnjenja i razloga na ovom određenom trenutku automat prigraničja 3 skywell 27 blokiran. Ugovor će biti raskinut, ako je kašnjenje će biti previše ozbiljan cola black jack bez glutena. S pomoću tih mjera obje strane mogu uskladiti i učiniti više izvedivo, nego prije". Ho je rekao da očekuje da će deponija biti puštena u rad u 2019, objašnjavajući pri tom, da konačne odluke na ruti za site Lako radarskim tranzita u Makao još nije usvojen, moguće promjene u dizajnu stanice Barra i hoće li se nastaviti širenje Тайпы na kopno. Navodno, vlada je također istražuju mogućnost proširenja sustava lako radarskim tranzita na susjedni otok Хэнцинь i, navodno, sudjeluje u razgovorima s dužnosnicima u provinciji Guangdong na kriterije prelaska granice i drugim pravnim pitanjima..