Eli traži naknadu štete u iznosu od više od 50 000 dolara u parnici, ali se nada da će prikupiti "točan iznos koji će se definirati tijekom suđenja" kasino Hollywood vatre zaposlenika. Eli je bio osuđen na pet mjeseci federalnog zatvora nakon što je prošle godine priznao krivnju za navodnu zavjeru za počinjenje bankarske prevare i upravlja ilegalnog kockanja ultimate texas holdem trips bet odds. U tužbi, koja je podnesena окружному sudac Timothy Уильямсу, ustvrdio da je odvjetnik dao Eli "neispravan savjet u vezi obrade poker" skriva "važnu dokumentaciju" od svog klijenta.Ифра nije uspio pronaći za komentare. U tužbi je tvrdio da je platio svojim odvjetnikom, базирующемуся u Washingtonu, dc, Джеффу Ифре, 4 milijuna kuna, uključujući i 1 milijun dolara provizije od platnog процессинговой tvrtke Eli.

Mnogi od njegovih oštrih komentara su upućene profesionalni igrač pokera Howardu Ледереру, osnivaču Full Tilt Poker, koji je prošle godine rješava građansku tužbu sa saveznim прокурорами. Eli je bio jedan od 11 osoba navedenih u optužnici "Crni petak", koja je jučer pristup američkih igrača na stranice PokerStars i Full Tilt.

On je postao glasan na Twitter, pišući pod pseudonimom BlackFridayChad. Jedini stanovnik Las Vegas, optuženi za 2-godišnje "Crni petak" federalne vlade u ubrzanju online pokera, podnese sudu na svog bivšeg odvjetnika. U svojoj tužbi Eli je rekao da Ифра je također radio na PokerStars i Full Tilt Poker.
Se pretplatite na @howardstutz na Twitteru. ultimate texas holdem trips bet house edge. Chad Eli, ostavljajući rok u saveznom zatvoru, izjavio je u 22-stranica parnici, dokumentirane u okružni sud okruga Clark, da je njegov bivši odvjetnik počinio "profesionalni nemar", uvodeći ga u zabludu u vezi zakonitosti obrade poker poslovanja ultimate texas holdem the star.