"Mi ćemo početi sa slanjem obavijesti na ove web stranice sa zahtjevom da se zaustavi njihov rad kroz Pare i nastavi razmatranje ovog pitanja po potrebi", - rekao je Eric Johnson iz Valve se u priopćenju, objavljenom 13 kako izračunati izlasci u pokeru. "Korisnicima se, vjerojatno, treba uzeti u obzir ove informacije u upravljanju svojim timskim inventarom predmeta i komercijalne aktivnosti".

Zemlje navedene u запрещенном popisu stranice, upalili Belgiju, Francusku, Španjolsku i veliku Britaniju i Sjedinjene američke Države. "U ovom trenutku mi radimo na rješenje za povlačenje sredstava, molimo, stay tuned o ovoj temi".
Valve, koja se suočava s dva odvojena sudskim potraživanja u Connecticutu i na Floridi za njihov navodni odnos s mjesta stope na skins, negirao da je na bilo koji način ostvarila dobit od kockanja na скинах kako izračunati rang banke u pokeru. Izrada virtualnih kože i predmeta kako bi se kladiti, više nije moguće", navodi se na web stranici kako izračunati rang u pokeru. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра. Da pokažu svoju nezavisnost, on je poslao obavijest stranicama stopa na skins i naredio im da prestanu da koriste svoje račune Pare u bilo kakve komercijalne svrhe. Prvo tvorac CS:GO navodno su zanemarili narudžbom Valve, jer je pokušao da biste dobili licencu za "legalne aktivnosti u većini zemalja i mogućnost da se kladiti na neki od naše zajednice, kao i ako bi to bili pravi novac" 359 w blackjack izdanak putu.
"Danas mi objavljujemo da smo odmah zatvoriti našu opciju klađenja na virtualne predmete.