Za sve vrijeme mog sudjelovanja u JEDNOM prvenstvu sam bio svjedok nekoliko najboljih talenata u borilačkim vještinama, koje sam ikada vidio.

Najuzbudljiviji svjetska organizacija za borilačke vještine provodi najveći sportske i zabavne događaje diljem Azije, u kojima sudjeluju i neke od najboljih u svijetu borilačkih umjetnika i svjetski prvaci, svi su potpisali ekskluzivni ugovor (i), na najvećem prijenos MEDIJA u Aziji casino resort South lake tahoe. Rich Franklin, potpredsjednik JEDNOG prvenstvo, rekao je: "Azija-to je leglo najboljih borilačkih vještina u industriji poker soba u south lake tahoe. To ne čudi, jer borilačke vještine su dom za regiju u posljednjih 5000 godina легальны li sada kockanje u Tradiciju. Franklin, višestruki svjetski prvak u srednjoj, putuju u različite azijske zemlje, posjetiti lokalne sportske dvorane, počevši od Bangkoka, Manile, Seul, Tokio i Peking, kako bi se otvoriti za nove i buduće talente u borilačkim vještinama. Proces selekcije i odabira će se sastojati od razgovora pad, demonstracije borbe, pripreme ispita i proces intervjua, između ostalog pravni li kockanje u Nepalu. Prva epizoda serije Richard Franklin "JEDAN ratnik" je trebao biti objavljen u prvom kvartalu 2018 godine.
Serija Рича Franklin "JEDAN ratnik" -ovo je nova dokumentarna traka, koja će izaći u 30-minute epizode. Kontakt za MEDIJE: Lauren Mak, ONE Championship (e): [email protected] (m): +65 9771 5617 @LorenONEFC Saznajte najnovije vijesti o kockanju od Calvin Эйра pravni li kockanje u Sjevernoj Americi.
Budući da je stvaranje JEDNOG prvenstva u 2011 različite sportaši borilačke vještine postigli superzvijezde u Aziji, imena kao što su "Неудержимая" Angela Li iz Singapura, Edvard "Klizišta" Фолаянг s Filipina i "Burmanski piton" Аунг La N Sang iz Mianmara. Na JEDNOM od prvenstva je jedan od naših najvećih misija-da se borilačke vještine, najveće kulturno blago Aziji, i stavite ga u centar pažnje cijelog svijeta.