Commonwealth of Kentucky poduzima još jedan pokušaj da se držite svojim masnim prstima 141 domena na Internetu, koji se prvi put pokušali povući u tvrtke koje se bave online-igrama na sreću, u rujnu 2008. prosinca zakazano saslušanje pred sucem Thomas Уингейтом, tijekom koje službenici Kentucky bude novi pristup, kako bi opravdali svoje napore da iskoriste navedenih domena vjerojatnost za dobivanje flash-u svom domu u texas hold ' em. Ovaj put Kentucky ide na put a — la carte, tražeći da sud uklonio pet od 141 domene - playersonly.com, sportsbook.com, sportsinteraction.com, mysportsbook.com i linesmaker.com – "kako bi se učinkovito upravljanje ... definicijom identifikaciju i pravo vlasništva" na ove stranice. Nalog o upravljanju poslovima daje 30 dana, tijekom kojih su vlasnici tih pet mjesta moraju otkriti svoj identitet ili zauvijek reći zbogom na svojim domenama vjerojatnost dobiti crno na ruletu.
U prethodnim sudskim govorima članovi Udruge interaktivnih medija zabave i igre (iMEGA) zastupa vlasnika tih web stranica što je to igra poker. Zajednica redovito istomišljenika protiv izjave iMEGA o njihovoj prihvatljivosti podnositelja, unatoč činjenici da je iMEGA predstavio pisana svjedočanstva pod prisegom od vlasnika TruePoker.com (jedan od zarobljenih domena), pozivajući se na svoje članstvo u iMEGA kako promijeniti nick na pmu poker. Možda nije slučajno da TruePoker nije među pet domena, na kojima Kentucky odlučio da se usredotoči na ovaj put. Dakle, da li će iMEGA dati pisani iskaza pod zakletvom od vlasnika bilo koje od tih pet domena?Ako Kentucky uspjeti uvjeriti sud zatvoriti te su u prvih pet domena, da li će oni i dalje u istom duhu u celini, ili će se pozivati na presedan i odmah prelaze na druge 136 web stranice?Hoće li to жестокосердным dužnosnici Kentucky dodatni poticaj za nastavak svoje drugih sudskih postupaka/opsjednutost sa kockanjem, akcija na naknadu štete od trećih osoba na mjestima kao što su Full Tilt, PartyGaming i MicroGaming?Ako Kentucky izgubiti bilo koji od ovih sudskih tužbi, mogu li kockanje tvrtke bi ih se odrekne razvrstavaju smjese pukovnika Сандерса od 14 bilja i začina?Pomaknite se do 6.

prosinca, kako bi dobili odgovore (vjerojatno) ni na jedno od tih pitanja. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра kako izračunati koeficijente u pokeru.