Odvjetnik zaštitu Daniel Бибб ispunio optužbe za organizirani kriminal, navodeći da je najbliži tužitelji došli do mafija "племяннице Sammy Гравано", imajući u vidu bivšeg šefa obitelji Gambino automat willy wonka ima vječni gobstopper. svibnja besplatne slot igre casino willy wonka.
Palace izjasnio se krivim za ilegalno kockanje 11 dobitak u slot Willy wonka sa zlatnim kartom. Narednik policije u New Yorku, u mirovini je osuđen za ono što je nastupao kao zastupnik u ilegalne igre u poker na Staten Islandu.

Fernando je proglašen krivim u rujnu prošle godine i uči o svojoj kazni 11. Ova uredba je u vezi Lawrence ДиКристины, značilo da svaka poker operacija, koja je trajala duže od mjesec dana, donosi rake više od 2 tisuće dolara u bilo koji dan i traži pažnju pet ili više osoba, нарушала Zakon o nelegalno kockanje industriji, 1970. Primajte najnovije vijesti o kockanju od Calvin Эйра.. Law360 je izvijestio da je odvjetnik Мастрантонио je tvrdio da je njegov klijent predaje kartice samo kao favorizira prijatelju, пожарному u mirovini iz New Yorka, koji je bio нездоров te noći, kada je policijski službenik, pod okriljem snimio, kao Мастрантонио je dijelio karte besplatne slot igre willy wonka kovanice.

Strane ovlaštenog trebalo samo nekoliko sati da izdrži osuđujuću presudu.Мастрантонио prijeti maksimalna kazna do pet godina na svaki predmet optužbe, ali, vjerojatno, on će dobiti znatno manje vremena, s obzirom na relativno malu ulogu u operacijama tempo poker nas l ойнан p.