Jedinica PartyPoker operatora on-line kockanje Bwin.party digital entertainment uvredljivo zatvorilo svoje simbolički sponzorstva ugovor s Филадельфией 76ers samo tjedan dana prije početka nove sezone National basketball association.
Bwin.party hit naslovi u siječnju 2014 godine, kada je najavio da PartyPoker potpisao višegodišnji sponzor ugovor s NBA franšizom, New Jersey Дэвилз National hockey league i Пруденциальным centar u Newarku, od kojih svi pripadaju šef hedge fonda Ivanu Харрису 888 poker bonus bez depozita. Ali košarkaško dio posla je proglašena nevažećom u srijedu izvršni direktor 76ers Скоттом O ' Nealom, koji nije dao objašnjenje za prerano izbjegavanja, osim toga, da je izjavio "Спрашивающему", da sporazum sadrži "okidači" koji допускали "prilagodbe temelji se na tržišnim prilikama" 888 poker bonus na depozit primeiro. PartyPoker će nastaviti svoj odnos s Devils u New Jersey, gdje je kockanje na Internetu легальны, istovremeno se smanjuje svoje prisustvo u blizini Pennsylvania, gdje su zastupnici još uvijek nije dozvoljeno kockanje na Internetu (iako oni postaju sve bliže) 888 poker bonus ohne einzahlung. Nejasno je što stranka нажала na ovaj okidač, iako je napomenuti da 76ers i dalje sponzorski dogovor, koji su sklopili s operatorom daily fantasy sports DraftKings u prosincu 2014 godine, tako da je očito da oni ne postaju odjednom doživjeti averziju prema sporno poslovnim partnerima, pogotovo s obzirom vrtlogu medija, povezan s brojnim sudskim istragama daily fantasy sports. Bwin.party nedavno je kupio britanski operater online kockanje GVC Holdings, i iako posao još nije formalizirana, moguće da je GVC odredio posao 76ers kao dio "sinergija" u iznosu od 125 milijuna eura, koju je on obećao da će dati kroz akvizicije 888 poker bonus bez depozita.

To je izvijestio da je GVC i ne trudi se apsorbirati operacije PartyPoker i tako može imati i dodatne poticaje za informacije troškova na minimum dok se ne pronađe kupac. Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра.