O tvrtki BtoBet BtoBet-multietnička tvrtka uključena u grupu sa 20 godina iskustva u razvoju softvera u području informacijske tehnologije, financija, telekomunikacija, elektronske trgovine i bankarstva, koja se zalaže inovacije i aktivno инвестирующая u istraživanje i razvoj u području tehnologije. Osim toga, ona omogućava vrlo detaljno konfigurirati svaki pojedini element sustava licence ili, kao alternativa, omogućuje licence naučiti svoj sustav djelovati u skladu sa ulogama koje on odluči za upravljanje vlastitim poslovnim i ponude usluga svojim klijentima.

EUROPSKI ZAKONI ĆE OJAČATI SIGURNOSNI PROBLEMI U SEKTORU KOCKANJA, KAKO NAPREDUJE BTOBET U TOM POGLEDU?Primjena sigurnost je temelj u poslovnom kockanje, i mi također соответствуем zahtjevima onih tržišta koja se realizirati potencijal industrije i jačaju svoja pravila igre. Za to je jedini način - "kvalitativni skok' na fleksibilnost i inovacije.

Neuron Gaming može biti instaliran na serveru klijenta ili kao SAAS (softver kao usluga), u oba slučaja mi ažuriranje platforme svakih 3 mjeseca s novom verzijom utor mit francke i provence. On očekuje da će na vrlo талантливую, stalno обученную razvojni tim i svakodnevno upravljanje podršku kupcima istinita priča tima mit za blackjack turnir. Radeći sa mnogim dobavljačima, naša platforma Igra je dužan spriječiti svako otkrivanje podataka od strane našeg Operatera, i to je razlog zašto mi radimo samo s dobavljačima, certificirani prema normi ISO 27000; Standard sustava upravljanja informacijskom sigurnošću, koja omogućava organizacijama osigurati sigurnost pri isporuci i zaštiti podataka. Iskustvo stečeno u tim naprednim sredinama, omogućava BtoBet biti vizionar u industriji igara i sportskog klađenja, duboko razumijevanje zahtjevima tržišta, улавливая promjenjive trendove i predviđajući potrebe kladionice i operatora sak de voyage rulet дакин. BtoBet vrlo pažljivo i temeljito se osigurava integritet i sigurnost podataka za sve korisnike i operatore. Stoga, iz raznih platformi, predstavljen na tržištu, važno je odabrati onu koja najbolje odgovara potrebama operatora десятиборье rulet sac de voyage.
Budući da je tvrtka sa sjedištem u EU, možemo slijediti kako bi se platforma igra u Neuron соблюдала pravila zaštite podataka i pripreme za usklađenost novog zakona GDPR, koji stupa na snagu krajem svibnja 2018 sac de voyage rulet aldi.