Odluka o budućnosti kockanje na Floridi nalazi se u slijepoj ulici već tri godine. Igre ostati jedan od najsloženijih problema s kojima se suočavamo" automati бермейн vrata olimpa.
godine, provedena neovisna istraživačka tvrtka na bazi district of Columbia, pokazalo je da samo osam posto glasača na Floridi, prije svega, podržavaju proširenje kockanje. pravila ruleta crvena i crna. Zakonodavstvo države Floride se sazvati u prvom tjednu ožujka, a godišnja zakonodavna sjednica traje 60 dana za redom.
Od 5 938 930 dolara, napravljene organizacija u gotovini, na udio Disney morao 4,35 milijuna dolara, a na pleme-1,275 milijuna dolara službena pravila texas hold ' em poker. Kasno navečer u petak predsjednik Senata Joe Негрон i predsjedatelj Zastupničkog doma Richard Corcoran, oba republikanski senator, objavili zajedničku izjavu u kojoj je objasnio da zakon o igrama neće biti donesena tijekom sjednice 2018 godine pravila turnira poker texas hold ' em. "Unatoč dobroj napore kako Zastupničkog doma i Senata, zakon o igrama neće biti donesen", navodi se u priopćenju.