32 Crvene izdanja Ažuriranje za trgovinu, pokazuje rast NGR na 51 posto u 2015 godine, Grupa je online casino na Gibraltaru 32Red izvijestio je o sljedećem rekordnim operaciju godine u trgovačkom ažuriranju, koji je pokazao rast neto igra prihoda na 51 posto na godišnjoj razini na 48,6 milijuna funti.

Pozitivan trend nastavljen i u novoj godini, pri tome, prihodi u prvih 19 dana siječnja porastao za 27 posto u usporedbi s istim razdobljem početkom 2015 najbolji način da zaradite novac na pljačka kasina s dijamantima. Tvrtka je objasnila rekordne brojke fokusiran marketingom, povećanjem temeljnog poslovanja i značajan doprinos u iznosu od 5,2 milijuna funti u vezi sa stjecanjem Roxy Palace u srpnju 2015 žohar poker royal protiv bubašvaba poker. Izvršni direktor Ed Weare, rekao je:"Ja sam sretan da izvješće o rekordne pokazatelje prihoda za 32 godine u 2015 godini, unatoč značajne prepreke od strane regulatornih i porezne vlasti utor za kovanice 1 24 brm. On je uvijek bio pobornik pravde i zdravog razuma, a poznato je da voli njemački pivo, dobro pio viski i астрофографию[email protected] тараканья poker šuti i sjedi.
Meister je posjetio gotovo 100 konferencija za posljednjih 20 godina i bio je ili zvučnika, ili moderatora barem 60 aktivnosti coches slot 1 24 segunda mano.