Razmjena stope u SAD-u je nemoguće u godinama zahvaljujući Zakonu o zaštiti profesionalnih i amaterskih sportova (PASPA), koji je zabranio svim državama, osim u Nevadi i tri druge države, ponuditi bilo kakve legalizirani usluga prema cijenama na sport automati bez depozita drže dobici.

"Dakle, ako bi Zakon o прослушке je otkazan, ili ako je bilo neko drugo rješenje, koje исключило nas, ili nešto slično, to je stvarno otvorilo bi vrata za razmjenu, da imaju priliku to učiniti učinkovito" automati ne depozit bonus. Iskusni igrači su već mnogo godina sanjaju o burzi stope u Sad-u, sličnoj onoj koju Smarkets a natjecatelji provode u velikoj Britaniji.

"Najveća prepreka za nas bi bio u mogućnosti kombinirati likvidnost, u ovom slučaju, između svih država automati bez depozita besplatne okretaje uk. Na primjer, na britanskoj burzi Smarkets oni ne postavljaju početne cijene. "Dok Smarkets izvorno pokreće u Americi program SBK, u budućnosti, ona vidi priliku predstaviti svoju stvorenu exchange kladionica, volumen trgovanja kojoj je premašila 14 milijardi funti (15,6 milijardi dolara), jer sve više država SAD-a prihvaća oklade na sport on-line", navodi se u priopćenju tvrtke, o joj sportskoj knjizi SBK i naselja Full House broj telefona casino four queens. Prilikom razmjene, umjesto da se kladiti kladionica, to olakšava klađenje između dvije osobe četiri tajne isplata na automatima. Ne znam je li to kritične mase (potrebne), jer to je zapravo Zakon o прослушке", rekao je on.

Umjesto toga, oni su "market makeri", koji postavljaju cijene na igre koje burza odluči ponuditi.