broj posjetitelja IG u Makao u travnju – većina ih je iz Kine – u porasla je za 5,3 posto na mjesečnoj razini, a porasla je za više od 7000 posto na godišnjoj razini preuzimanje texas hold ' em poker pro indonezija. To je bio najviši mjesečni pokazatelj od početka pandemije Covid-19 u veljači 2020 godine, kada su vlasti kopna značajno smanjen unos izlet u grad kao mjera sigurnosti.ainland China-jedino mjesto gdje se u Makao gotovo da i nema karantena ograničenja na putovanja u vezu s postojećim ograničenjima na putovanje kao protumjere protiv Covid-19 preuzimanje texas hold ' em poker online blackberry.
u proteklim mjesecima ove godine, najveći dio travnja dolazaka s kopna – u ovom slučaju 56,2 posto su iz susjedne provincije Guangdong preuzimanje texas hold ' em poker solverlabs. Samo odatle je stiglo 410 612 posjetitelja s kopna; sljedeća po veličini tržišta-izvori su u provinciji Fujian, na koju je stiglo 34 194 osobe, i Šangaj, na koji je stiglo 30 445 osoba.ili je u razdoblju od siječnja do travnja, prema podacima službe za popis stanovništva, Makao donio u ukupno nešto više od 2,53 milijuna posjetitelja.unatoč dosljedan povećanje mjesečni broj posjetitelja u Makao, travanj pokazatelji su još uvijek bili daleko od više od 3,43 milijuna posjetitelja, koji grad je obradio u travnju 2019 godine najbolji gaming aplikacije za igre na Android.
u 2021 u акау vidio "stabilan" rast broja posjetitelja, izvijestio je u upravljanju turizma Makao Direktor ureda (MGTO) Marija Helena de Senna Fernandez u komentarima lokalnim MEDIJIMA na marginama službenog lansiranja u subotu novog atrakcija Cotai casino resort u Studio City u vodeni park. Službenik za turizam izvijestio da je, nakon pauze za Dan rada u prvom tjednu svibnja broj dnevnih posjetitelja Makao prosjek je bio od "20 000 do 30 000" u ovom mjesecu..