I dan danas ne možemo zamisliti, da i oni ga našli. Unatoč činjenici da je PokerStars je najavio da je već platio oko 100 milijuna dolara mjesečno nakon Crnog petka, od FBI-a još uvijek grebanje svoje noge zbog raznih donacija koje su napravljene za lobiranje anketama u Nevadi za online poker. Kao da je izlio krv iz kamena, i to su samo sami izjave.zvukovi koji dolaze od dioničara, koji su svjedočili o tome da oni nisu bili osobito sigurni da tvrtka nadživjeti optužbe, a-osnivač Absolute Poker Richard Боргнер je rekao: "nadam se da tvrtka može preživjeti.

Nisam siguran da je to moguće u ovom trenutku" kako raditi s igra poker. Neminovno sve govori o tome da je zemlja ostati u poslu, znači da je gubitak radnih mjesta u Kostarika je samo oko kutu, i mjesec dana nakon što je Crni petak je objavljen vodič o razrješenju.

PokerStars Kada se pojavila vijest o tome da je Zvijezda optuženi, mi vjerujemo da je atmosfera jako razlikuje od onoga što je vladao na FTP i AP/UB kako raditi u pokeru. Nema novca za SAD.igrači u ovom trenutku i ažuriranje odložio za još tjedan dana. U ovoj fazi FTP bio više nego sretan da izjave za MEDIJE s njihova prva reakcija je od generalnog direktora Ray Битара, признавшегося, da je bio "iznenađen i razočaran odlukom vlade iznijela te optužbe", prije nego što tvrtka je suspendiran "igru za pravi novac u SAD-u do završetka predmeta kako koristiti aplikaciju casino max. Izjave od svih i svakog je došao sljedeći dan, zajedno s Pwin, jedna skupina, koja je bila sretna sa svojim 10-postotnim rastom udjela. Oni su bili zabrinuti da je kriza FTP "sprječava i potencijalno negativno utječe na njegov pravni aktivnost u drugim zemljama svijeta", i "provest će vlastitu istragu tih navoda" derby lane poker tournament kalendar. Malo svjetla na kraju tunela je vijest da je Ivey je ispao svoje odijelo, ali žarulja ubrzo je razbijena grupa potraživanja, поданными protiv FTP igračima posvuda derby lane poker tournament results.