Grupa SafeCharge ima razgranatu klijentelu "blue chip" i pouzdan je plaćanje partner za klijente iz različitih industrija, e-commerce. "TAIN je ključni partner za suradnju, budući da obje tvrtke su pružatelji usluga, baziranih na tehnologijama, i ova mogućnost omogućuje nam da još više proširiti doseg naše tehnologije" poker može podići veliki blind. TAIN, vodeća tehnološka tvrtka koja razvija platforme i rješenja za on-line igre od 1999. Uz plaćanje sredstvima za TAIN je razvijen individualni profil skeniranja na prijevaru u skladu sa strategijom upravljanja rizicima poduzeća. Ta pravila za sprečavanje prijevara obrađuju u realnom vremenu, što omogućuje tim da rizik TAIN odmah obradu transakcija, koji su označeni za provjeru ručno ili odbijen, čime se smanjuje učestalost povrati plaćanja i eliminira potencijalni napadi prevare poker asova može biti niska.
Koristeći mrežu alternativnih načina plaćanja SafeCharge, TAIN sada će svojim лицензиатам White Label pristup širokom spektru lokalnih i alternativnih načina plaćanja poker možete li napraviti podići dva puta. Krister Фалстедт, generalni direktor TAIN: "SafeCharge-naš najbolji partner, jer on pruža napredne tehnologije i primjena znanja na tržištu igara. TAIN nudi širok asortiman proizvoda i usluga za promicanje nove i dokazano učinkovite sebe operatorima na tržištima po vlastitom izboru poker možete li napraviti podići dva puta po krugu.
Grupa SafeCharge posluje u velikoj Britaniji, na Cipru, u Bugarskoj, Izraelu, Njemačkoj, Austriji i Ireland.www.safecharge.com O tvrtki TAIN Tvrtka TAIN postoji od samog početka i Online kockanje je tehnološka tvrtka koja razvija platforme i rješenja za online igara 1999.