S tim je uzeo titulu i dodatni bonus u iznosu od 100 000 dolara, da ispunite svoj novčanik. Sean Winter, lider Poker Open, izašao na Glavni događaj, bio je jedan od prvih koji je ispadanje u posljednjem krugu besplatne online slot machines miss Kitty. On je otišao na osmom mjestu, ubrzo nakon Nika Шульмана, kada se upustio u borbu sa Dva Тилстоном i izgubio. Peters je uklonio Glavni događaj za 100 000 dolara prošle subote nakon što je prošao kroz polje, koje je počelo s 33 zapisa. Jason Koon je izašao kako je poslao na tračnice moguće pobjednik turnira. Zahvaljujući pobjedi u Glavnom događaju Peters osvojio dovoljno bodova da osvoji titulu Otvorenog prvak SAD turnira. Isplatilo se za native Ohio, jer na kraju je dobio dva naslova tijekom serije besplatne online automata bez depozita.
On je uzeo Тилстона, koji se vratio kući s 528 000 dolara, a zatim Хуничена, kojemu su morali da se zadovolje sa 858 000 dolara. Na kraju Peters se pokazao u borbi protiv Тилстона i Chris Хуничена, ali njegova prednost s rezultatom od 2: 1 protiv i pokazao prednost u kojem je potrebno besplatne online utora lightning link.
Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра godišnje izvješće viktorijanskog fonda za odgovorno kockanje. Mnogi su očekivali da je bilo Stephen Чидвик, ili Winter će dobiti tu čast, ali oni su oboje споткнулись ide u posljednji period.