Generalni direktor proizvoda Luckbox Boris Михов je rekao: "Abios su svjetski lideri u pružanju pouzdane, detaljne podatke o киберспортивных aktivnostima osobine ličnosti prilikom nereda. Tim Luckbox s ponosom predstavlja posljednji stadij razvoja našeg киберспортивного kalendara poslije potvrde vaše partnerstvo s davateljem podataka Abios povezan s kockanjem. Tvrtka Abios, sa sjedištem u 2015 godine, nalazi se u Stockholmu, Švedska.- Osnivač i generalni direktor Oscar Фроберг je rekao: "Abios i Luckbox dijele težnju da rade na tome, da svoj doprinos u esports u cjelini, pružajući ljubiteljima obogaćen iskustvo u radu sa svojim omiljenim igrama. Korisnici mogu gledati direktni prijenos, odaberite preferirani jezik za prijenos, filtrirati po turnirima i naredbi i prikaz očekivanih popise naredbi.

pošta zaštićena] – +447811608930. Kalendar omogućuje fanovima pronaći informacije o događajima Live CSGO, live Dota 2 i live League of Legends, uključujući i nadolazeći utakmice i rezultate personalizirane markeri za poker žetona za golf. O Luckbox Luckbox je osnovan bivšim kolegama PokerStars Ларсом Лином i Mike Стивенсом i bio je podržan od strane sudionika криптовалюты kroz краудсейл u travnju 2018 godine personalizirane chips svadbene darove.
Tvrtka gradi jedinstvenu, specijaliziranu za esports platformu, koju gradi vlastiti razvojni tim. Real Time Games Holding Limited je tvrtka koja stoji iza branda Luckbox, – ima punu licencu u skladu sa Zakonom o regulaciji Online kockanje (OGRA), odobrenih od strane Komisije za nadzor nad igrama.
Abios - tvrtka koja stoji na čelu prikupljanje i pružanje киберспортивных podataka i statistike o tisućama događaje, utakmice i igrače. Luckbox na otoku Man pridaje veliku važnost iskrenosti, Luckbox nastoji poštivati licence višu razinu, kako bi se potaknuti povjerenje i pouzdanost u prostoru stope na esports upute za ответвлению u mips utora kašnjenja.