Tehnologija Chartwell, možda je vrhunac mjeseca kod austrijanaca u travnju, potpisivanjem ugovora o pružanju svijetle sadržaja kao i za casino Austrija, tako i za Bwin, ali, kao i stroge директрисе ili Рианне, eCOGRA općenito teže ugoditi savjeti za pobjedu u poker turnirima.

Međutim, tražeći da Chartwell se nagnuo i podvrgnut strogoj provjeri, neovisna organizacija za zaštitu igrača odlučila je da sve loptice pala na pravim mjestima, i pružio joj službeni certifikat softvera savjeti o kreditu penny-mjesta. Manifest, proglašen od strane vlade velike Britanije u Ministarstvu financija, nije uspio riješiti ključni problem u vezi industrija klađenja u velikoj Britaniji danas, naime, kontroverzni planove za licenciranje offshore operatori, koji žele oglašavati u velikoj Britaniji savjeti o kreditu gaming turnira.

Umjesto toga, koalicija Lib-Con namjerava a) razmislite o promjeni Nacionalne lutrije na porez na bruto maržu od – drugim riječima, opterećivati siromašnih, čime se povećava porez od 12% do 15%, i b) koristiti neaktivni online – računi – drugim riječima, sranje-za financiranje poboljšanje lokalnih sportskih objekata postoji li u Ohio poker sobe. Da sam ja tamo govorio o tome da nova uprava прогрессивна?.