DFS pro Al Зейденфельд je zauzeo prvo mjesto na ljestvici milijunaša na 5 milijuna dolara u nedjelju, zarada je 1 milijun dolara za svoje probleme vjerojatnost automat.
U četvrtak The Wall Street Journal izvijestio je da je Фандуэль nedavno je privukao 55 milijuna dolara u okviru novog kruga financiranja poslije potvrde vaše DraftKings o tome da je on nacrtao $153 milijuna u prosincu (zatim čekao devet mjeseci upozoriti javnost) kao. Oba kruga financiranja su znatno manje od prethodnih, što odražava pad očekivanja od пострегулирования tržištu DFS automat pro rata iva. Ali, da bude fer, dok Зейденфельд prikuplja ček za promociju minijatura, on nije zaposlenik i predstavnik DraftKings obećao Деадспину da Зейденфельда nije imao pristup podacima natjecanja ili bilo koji drugi javan informacija umetnite ddr4 u utor za ddr3. Počevši s 3 umetnite ddr3 u utor za ddr2. rujna), FanDuel sada smanjuje ulazne naknade klijenata na 15% u svim garantirani nagradni fond na uvodnom doprinos u iznosu od 25 dolara i niže, što znači da su te natjecanja sada će dobiti od 2% do 5% više nego prije отложи u stranu moramo naći ključ кроссворда s ravnodušan lice.
Povećanje stope Фандуэля, očigledno, odobren kako bi ponudio investitorima neke pozitivne pokazatelje prihoda, da ih žvakati, očekujući još uvijek nedostižan profita poker. Mnogo više buka i vika, vjerojatno u proljeće, kad više kupaca, posebno igrači sa velikim kapacitetom, kao što su Зейденфельд, znat će da Фандуэль podigla rejting na mnogim svojim natjecanjima DFS online podrška.
Dakle, velike plaće Зейденфельда je vjerojatno da će izazvati istu razinu bijesa kupaca, koji je nastao nakon što zaposlenik DFS Ethan Хаскелл dobio plaću DFS u iznosu od 350 tisuća dolara prošle jeseni bankovne podatke.