U ožujku 2011. Ali kada Ральстон nedavno je predložio Адельсону da je njegov anti-online-игорная pozicija mu je autsajder u poslovanju casino, Адельсон inzistirao, da je Steve "ne želi zaraditi", i pozvao сомневающегося Ральстона tražiti potvrdu o na Steve kako igrati poker lako.
Kao i Адельсон, Steve je izrazio zabrinutost da je bilo glasno incident s djecom kojima bude uništena on-line kockanje, osigurati dovoljnu hranu za "антиигровых snaga", da bi političari uvesti kaznene ograničenja na sve igraću industriju, a ne samo onih koji rade na Internetu kako igrati hold ' em poker. U nedjelju dugogodišnji невадский novinar John Рэлстон objavio fragmenti petak razgovora s predsjednikom Wynn Resorts, u kojem se Steve je rekao da se slaže sa stavom, okupirale яростным protivnik online kockanje u Las Vegasu Шелдоном Адельсоном. Steve je također napravio 180 na svojoj vjeri u tehnologiju on-line kockanje, blokirati maloljetnika sudionika, sada pod pretpostavkom da je tehnološki magija, svjedok koji je postao, bio "spektakularan, ako bi ste bili u cyber-muškarcem. Pokazuju li oni da Wynn Interactive je podnijela zahtjev za pregled svoje izjave o odricanju od kockanja na Internetu, ili Steve jednostavno zaštitila svoje ponude, kao i obično?Dobiti najnovije vijesti o kockanju od Kelvina Эйра fotografije u flash-u svom domu u pokeru.

godine, nekoliko tjedana prije nego što je Crni petak je promijenio situaciju u online pokeru u SAD-u, Wynn Resorts je najavio povezane s PokerStars, najveće svjetske poker kompanije fotografije starih automata. Steve je istakao da se "ništa [da] ne iskače iz Washingtona, osim povećanja naših operativnih troškova".