Andy Roddick nije osvojio grand slam od dana Otvorenog prvenstva SAD u 2003 godini, a ove godine on je također neće osvojiti Wimbledon. Roddick je bio uzrujan i danas vrlo nepoznatog Jen-Хсуном Lu impresivan način, kada je Lu je osvojio peti set sa rezultatom 9-7, da se uključe u utakmicu dirt bike poker run washington. To je sve ista stara priča za Роддика, koji je, čini se, samo ne mogu sastaviti njeno zajedno u pravo vrijeme poker na prljave biciklizam se održava u saveznoj državi Washington.
Roddick se borio sam sa sobom veliki dio utakmice i, činilo se, povratio pribranost samo u petom setu, ali do tog vremena Lu je bio pun samopouzdanja. Pa, barem, Roddick se može naći pub, opustiti i gledati za svojim američkim kolegama na svjetskom prvenstvu... O, čekaj, to je također završilo. Pa, onda, mislim, on može otići i popiti pintu-drugu piva s Capello i reprezentacije Engleske.. aplikacija koja će vas naučiti blackjack turnir.

Bez sumnje, "Edmonton Oilers" samo da su postali mnogo bolje sa svojim prvim izborom na драфте NHL Taylor Hall, iako je, s obzirom na njihovo loše prošle sezone, to je malo o čemu govori. Ali Hall - priznat pobjednik, odličan strijelac i već je miljenik navijača program za pretraživanje mjesta za isporuku kupovinu. Očito trend za skromnih nafte na драфте ove godine je bila u veličini.

Oni nisu odabrali dijete rast manji od 6 metara 2 inča i odabrali Hall umjesto budućnost центрового plemena, kao što je Tyler Сегин pokazati "Oilers", da veličina je važna..