Predsjednik navedenog odbora РФА Anton Кавазашвили dodao: "To je inicijativa koja ima veliku vrijednost kockanje uz медорой. Nogomet vladari Rusije nude državnog zakona koji će se boriti protiv ilegalne po dogovoru utakmica sjeverna Dakota. Zakon nam daje malo oružja za pokretanje tužbe protiv nogometnih prevaranata" kockanje uz pagosa Springs u coloradu. Ministar sporta Vitalij Мутко rekao Rbth.ru Državna Doom je već uspostavila radnu skupinu za razvoj projekta amandmana i dodala: "nadam se da će promjena biti spremni za razmatranje Državne Dume u prvoj polovici 2012 godine kockanje uz Mitchell.

Ruski nogometni savez je pitao za zakon je napravljen na takav način, da je bilo iskušenje snimiti utakmice je odlučno eliminirati prije nego što je svjetsko Prvenstvo u nogometu će stići u zemlju u 2018 Južna Dakota. Sljedeći korak je kreiranje novog pravila za nogomet, koji je, prije svega, riješiti pitanje kaznene odgovornosti za фальсификацию utakmice tecno camon 11 price in slot nigeria.

I FIFA i UEFA заручились putem Interpola i da će nastojati u potpunosti ga isključiti iz buduće turnire tecno camon 11 price slot.